Sum-Sim region, Kristianstad

Sum-sim Region är alltid en spännande och dramatisk tävling, allt avgörs på resultat gjorda just på en helg. Detta medför många glädjescener men tyvärr också en del ledsna simmare. Extra mycket känslor blev det säkert nu för att så många HS:are ville kvalificera sig till finalen hemma den 17-18 december. Trots detta gjorde våra simmare fantastiska lopp och det slogs mängder med personliga rekord.

Totalt kvalificerade sig 19 st. simmare individuellt till finalerna och 6 st. är med och simmar i lagkapperna. Vi gör 54 individuella starter och 9 lagstarter.

Följande simmare är individuellt kvalificerade: Linnea Olausson, Emma Nilsson, Fabian Steen, Pontus Wallin, Oskar Pihl, Oliver Titikic, Jeanette Reinert, Rebecca Nilsson, Sophie Hansson, Otto Schippert, Louise Hansson, Cruiz Llupa, Oskar Nilsson, Alexander Johansson, Enzo Schön, Efrem Ghirmai, Alexander Berg, Mari-Louise Tran och Olle Williamsson. Kompletterar i lagkapperna gör Axel Andersson, Alexander Almeida-Sundell, Filip Kroon, Filip Dolk, Linn Månsson och Sara Weide.

Förutom ovanstående finalsimningar presterades det många fina simningar som tyvärr inte räckte till final denna gång men det är bara att ta nya tag! Många visade att man har stark utveckling och ligger nära en finalplats om man kämpar på!
Till finalsimmarna önskar vi lycka till i förberedelserna inför finalen! Det skall bli riktigt roligt att simma finalen på hemmaplan!

Resultat livetiming. Klicka här!

Lolof