Simiaden Höganäs

Under lördagen 26 och söndagen 27 april var det Simiaden distriktsfinal i Höganäs för simmare födda 2001 och senare.  Vi hade med en stor trupp av glada och duktiga simmare, som skötte sig jättebra både i och vid sidan av bassängen 🙂

Under tävlingen avgjordes vilka simmare som skulle kvalificera sig till regionsfinalen i Kristianstad om två veckor. För att ta sig till finalen krävs det att man ska vara bland de 24 snabbaste simmarna i sin ålder i grenen. I år hade vi hela 51 simmare som kvalificerade sig individuellt. Dessa simmare är kvalificerade för 140 starter. Dessutom fick vi med 19 lag.

 

IMG_1319

 

Här är två av våra lag som gick vidare till finalen. Oliver, Simon, Johan, André, Lukas, Gustav, Dante och Daniel Trängdes på prispallen efter 4×100 medley. Där de kom etta och tvåa!

 

Våra individuella medaljörer (1-3) i Höganäs blev:

Kajsa Gustavsson, Daniella Horvath, Josefine Arvidsson, Gustav Hansson, Johan Alderbrink, Dante Volmer, Lisa Bengtsson, Julise Llupa, Sara Kjellnäs, Daniel Fischer, Oliver Stålbrand, Julia Valanzuolo, Jacob Söderberg, Kalle Edelhamre, Tyra Littorin, Emma Nilsson, Wiliam Lundblad, Alan Jovic och Lukas Kjellnäs.

Tack alla duktiga simmare för era kämpainsatser i bassängen. Det var varmt och svettigt och ganska långa och jobbiga dagar och er energi och kämpaglöd var härlig att se. Tack även till alla föräldrar, som stöttar och hejar och tack alla duktiga tränare.

 

Magnus