Ted Kideborn, ny klubbdirektör från 1/2

Hej Allihopa!

 

Sedan i torsdags förra veckan är jag ny klubbdirektör för Helsingborgs Simsällskap. Det är en stor ära för mig att få komma tillbaka till klubben som jag är uppväxt i och har tillbringat väldigt mycket tid inom.

Jag heter Ted Kideborn och är 37 år gammal idag. Fram till år 2000 simmade jag inom elitverksamheten i HS, därefter valde att gå vidare för att satsa på utbildning och arbete. Jag har idag två döttrar som är aktiva inom föreningen och tack vare dem har jag kommit tillbaka till Helsingborgs Simsällskap. Någonstans har jag alltid saknat föreningen och simningen och är väldigt tacksam och ödmjuk inför de uppgifter som väntar oss framöver.

Än så länge är jag i en fas där jag försöker sätta mig in i så mycket som möjligt och försöka förstå så mycket som möjligt av verksamheten. Vi har utmaningar framöver som vi kommer vara tvungna att lösa tillsammans oavsett vilken position vi har. Det som jag alltid tänker på när jag tittar tillbaka på HS och även när jag ser verksamheten idag, det är alla ni som ställer upp ideellt i olika former, alla ni föräldrar som ställer upp för föreningen på olika sätt. Ni föräldrar som är uppe tidigt på morgonen och sent på kvällen för att stötta era barn och även andra unga inom föreningen. Utan er så är faktiskt Helsingborgs Simsällskap ingenting.

Vi har mycket arbete att göra framför oss, vi har stora möjligheter att göra föreningen till det vi vill att den ska vara. Men för att vi ska lyckas så behöver vi varandra. Jag är alltid öppen för dialog, diskussion och synpunkter. Ser ni mig på badet så tveka inte att sätta er ned en stund och prata med mig. Har ni synpunkter och förslag är jag tacksam för dem. Hör gärna av er till mig om det är något så tar vi det därifrån.

 

Med vänlig hälsning

Ted Kideborn

Klubbdirektör Helsingborg Simsällskap.

0768-90 75 15

ted.kideborn@hssim.com