Sponsorsim 2018

Sponsorsim för Barncancerfonden

Under lördag eftermiddag den 10:e februari arrangerade vi på Helsingborgs Simsällskap Sponsorsim med våra tävlingssimmare. Ändamålet är att samla in så mycket pengar det går till barncancerfonden och deras fantastiska arbete.

Under en timme simmade 40 stycken av våra tävlingssimmare på alla nivåer så långt de kunde på 60 minuter. Det är fantastiskt att se våra yngsta tävlingssimmare simma sida vid sida med våra framgångsrika mästerskapssimmare. Att göra saker tillsammans för ett bra ändamål svetsar samman oss som klubb och våra yngsta simmare får möjligheten att simma med sina förebilder.

Förutom simmarna som gjorde ett fantastiskt jobb så ska vi även nämna alla de föräldrar, sponsorer, anhöriga och frivilliga som fanns på plats. Tack alla ni som räknade längder åt simmarna, ordnade med fika och ett stort tack till er som fanns på plats och stöttade simmarna. Det är när vi gör detta tillsammans som vi kan uträtta stordåd!

Givetvis blev det lite resultat av det hela med:

Över 35 000 kronor samlades in som vi skänker till Barncancerfonden!

Två fantastiska prestationer som måste nämnas här är:

Hugo Snecker i gruppen T5 lyckades samla ihop 23 sponsorer helt själv! Riktigt Bra Jobbat!

Wilma Hultberg i gruppen A6T6 var den simmare som simmade in mest pengar till Barncancerfonen! Stort tack och riktigt bra Jobbat!

Vi har även fler pristagare:

Den tävlingsgrupp som lyckades bäst i det totala sponsorarbetet var T5. Ni kommer få ett gemensamt biobesök med er tränare.

Hugo Snecker, Hugo Ardenvik och Lisa Bengtsson kommer premieras för sitt fina arbete med att få in sponsorer snabbt. Ni kommer att belönas med ett biobesök och en liten middag för två personer.