Månadsinfo från HS

Hej allihopa!

 

Nu har jag varit på plats som klubbdirektör i lite mer än en månad. Det är full fart och fantastiska människor att jobba med här inom Helsingborgs Simsällskap.

 

Jag vill ge en liten uppdatering om vad som händer och en liten möjlighet för alla att få lite mer inblick. Ett av mina mål är att föreningen blir mer transparant och mer öppen för alla medlemmar. För vi är en förening som är till för våra medlemmar och vi jobbar alltid för att så många som möjligt ska känna glädje över det vi gör.

 

Vi jobbar mycket med att förenkla och förtydliga vårt arbete här inom HS. Vi går till botten med riktlinjer, planeringar och beskrivningar. Detta tar sin tid men sker hela tiden. Vi vill tillsammans hitta grunden i det som är HS, se till att vårt jobb följer den vision och de värderingar vi ska följa. För att ni som är delaktiga i Helsingborgs Simsällskap ska kunna vara med och känna den klubbkänslan som vi alla alltid söker så måste vi som jobbar med det i det dagliga ha tydliga riktlinjer och organisationen måste vara enklare att förstå.

 

Tanken är att det arbete vi lägger ner nu, ska få en effekt från hösten och framåt. Vi tittar igenom det mesta, även sortiment till vår web-shop och till försäljningen uppe på Filborna Arena.

 

Det händer en hel del kul i mars månad som vi inte får glömma. Medaljakt, stjänskott och vår egna stortävling Öresund Meeting. Jag som ny är otroligt tacksam för den fantastiska tävlingsorganisation som finns inom klubben och som drivs helt ideellt. Ni är fantastiska!

 

Och om det är något ni vill så hör gärna av er. Era åsikter är viktiga och nödvändiga för utvecklingen.

 

Med vänlig hälsning

 

Ted Kideborn

Klubbdirektör Helsingborgs Simsällskap

ted.kideborn@hssim.com