Öresund Meeting inställt i helgen pga coronaviruset!

Som ett resultat av regeringens beslut baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendation om begränsning av folksamlingar måste vi tyvärr meddela att Helsingborgs Simsällskap ställer in Öresund Sprint Challenge och Öresund Meeting 13-15 mars.
Vi beklagar detta. Vi har stor förståelse för all kraft och tid som har lagts ner i planeringen inför tävlingen, men hälsan och säkerheten för våra simmare, ledare, frivillige och personal som jobbar med tävlingen är alltid vår högsta prioritet. Även om vi är besvikna över att behöva ställa in Öresund Meeting ser vi fram emot kommande tävlingar senare på året.

Inställd simskola och simträning i helgen förblir inställd.

Med vänliga hälsningar
Magnus Jälminger                    Anne Andersson                     Richard Nilsson
Ordförande                               tf Klubbdirektör                        Ordförande
Helsingborgs Simsällskap        Helsingborgs Simsällskap       Evenemangskommitéen HS