HS Medaljjakt

Helsingborgs interna simtävling där målet är att klara stipulationstider och få medaljer. Varje simsätt innehåller två distanser; 25m och 50m. På varje distans och simsätt finns det uppsatta stipulationstider, klarar man under en uppsatt tid belönas man med priser. Klarar man en guldtid så går man vidare till en längre distans nästa gång det simsätten är på programmet..

Barnen inom Medley tävlar två gånger per termin, dessa tävlingar rullar runt på de olika simsätten fast på varje tillfälle så finns möjligheten att tävla på tre simsätt (fjärilsim plus två simsätt av de tre möjliga).
Målet för tävlingen är att man ska tävla mot sig själv, försöka att förbättra sina tider och på så sätt vinna priser. Tävlingen är för många den första simtävlingen och språngbrädan till en lång simkarriär.
För att få deltaga på tävlingen så har en kvaltid införts på 25-orna, följande tider gäller för kval och pris:

DistansKvaltidSilverGuldDistansSilverGuld
25m fjärilsim 32 s 28 s 24 s50m fjärilsim 52 s45 s
25m ryggsim 34 s30 s26 s50m ryggsim 52 s47 s
25m bröstsim 34 s32 s28 s50m bröstsim53 s48 s
25m crawl/frisim32 s28 s24 s50m crawl/frisim 48 s41 s

Har de redan erhållit en silver eller guld medalj så får man det ej igen, eller om man har gjort en felaktighet i sin simning, diskvalificerats, så får man ej medaljen. Detta för att vi ska se vad mer som finns att lära hos våra barn och ungdomar och visa på att reglarna finns där.

De barn som blir anmälda får ett mail (på den mailadress som är registrerat på deras konto) om vilken/vilka distanser de skall tävla på. Kan man inte deltaga? Då går man in på sitt barns konto och avanmäler barnet eller mailar till medley@hssim.com
HS Medaljjakt simmas även hos Tävlingsgrupperna och de tävlar tre gånger per termin, då tävlar man även på 100-m s distanser plus medley.

Länk till resultatlistorna: https://hssim.com/tavlingssim/tavlingsresultat/