Stöd HS

Du kan vara med och stödja verksamheten i HS på många olika sätt.

Stödmedlem

Du kan gå med som medlem i föreningen även om du just nu inte är aktiv i någon av våra verksamheter. Medlemsavgiften är 200 kr för junior, 300 kr för senior (från 18 år), och 450 kr för familj. Mejla till kansli@hssim.com

Tävlingsvärd och funktionär

Vi arrangerar varje år ett 10-tal tävlingar, allt från den lokala knattetävlingen Swedbank Medaljjak till svenska mästerskap. Det är föreningskänsla när den är på topp och vi har väldigt roligt tillsammans. Att vi dessutom kan få ett ekonomiskt överskott bidrar ju till att kunna utveckla vår verksamhet.

Team Sportia

Kom ihåg att registrera dig i Team Sportia Sportklubben med HS som förening så får vi en kick-back på allt du handlar.

TeamSportia

Köp din cykel hos “Min Cykel Helsingborg”

Handla din cykel hos Min Cykel Helsingborg och få ett extra bra pris. Lämna sedan in en kopia på kvittot till HS kansli så får HS 300 kr per såld cykel.

Följande cykel-modeller gäller info-blad.

HairFriends

Helsingborgs Simsällskap har ett samarbete med HairFriends, ett företag som säljer professionella hårvårdsprodukter från de flesta kända varumärkena. När vi handlar via vår länk så får vi 10 procent tillbaka till vår förening.

Beställ dina produkter här: HairFriends hemsida

hairfriends_logga

HusmanHagberg

Går du i tankar på att sälja din bostad. För varje skriftlig värdering och genomförd bostadsaffär där ni anger Helsingborgs Simsällskap som referens, så får vi extra sponsring.

Läs mer här: HusmanHagberg och HS 150630

Svenska Spel

Anslut ert spelkort nästa gång ni spelar och ange att ni stödjer Helsingborgs Simsällskap. Då får föreningen ta del av det stöd som heter Gräsroten där pengar fördelas varje år.

Bingo

Spela Bingo online och stöd samtidigt HS. Registrera ett konto på www.idrottensbingo.se och ange Helsingborgs Simsällskap (föreningskod H25). Föreningen får även del av överskottet från Bingohallen på Södergatan 11 när ni spelar där.

idrottens-bingo_logo

DIRMA

Registrera dig på www.dirma.se/privat och ange Helsingborgs Simsällskap. Du får anpassade erbjudanden i mejlen och föreningen får en provision för varje annons du läser. Hur enkelt som helst och tar bara ett par minuter.

En introduktionsvideo kan de se på den här länken.

Du kan läsa mer om hur det fungerar i det här dokumentet om DIRMA.

Rekrytera en elitsimmare till företaget

Vi jobbar kontinuerligt på att skapa bra förutsättningar för våra simmare. Ett sätt är att ge simmarna arbetserfarenhet i kombination med simningen, samtidigt som företaget får tillgång till personer som är drivna och ambitiösa. Läs mer i dokumentet nedan:

Intresserad av att rekrytera elitsimmare till foretaget